Дни след смъртта на Тина Търнър беше потвърдено, че съпругът

...
 
Дни след смъртта на Тина Търнър беше потвърдено, че съпругът
Коментари Харесай

Съпругът на Тина Търнър вероятно ще наследи половината от състоянието ѝ

 

Дни след гибелта на Тина Търнър беше доказано, че брачният партньор й Ървин Бах евентуално ще наследи половината от положението й от 250 милиона щатски $, заяви в. „ Мирър “, представен от Българска телеграфна агенция.

Тина Търнър подписва брак с музикалния продуцент Бах преди 10 години след 27-годишна връзка. Той й е дарил бъбрек и е избавил живота й през 2017 година Освен това я е подкрепял и при другите й проблеми със здравето, в това число и след преживения инсулт през 2013 година, преди сватбата им.

 фотография: БГНЕС

Афида, вдовицата на починалия наследник Рони на Тина Търнър, сподели, че упованията на фамилията са половината положение на певицата да отиде при брачна половинка й.

„ Тъй като тя се омъжи в Швейцария, мисля, че към 47 % ще са за брачна половинка, а останалото за децата “, посочи тя.

 

 фотография: БГНЕС

Афида Търнър беше омъжена за Рони от 2007 година до гибелта му през 2022 година на 62 години от затруднения, свързани с рак на дебелото черво. Тина Търнър също е осиновила двама от синовете на Айк Търнър. Тя има и наследник Крейг от връзката си с музиканта Реймънд Хил, когато е била на 18 години. Днес тя остава единствената с презимето Търнър.

Етикети: наследствосъпругТина Търнър
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР